Video Brochure met hoogwaardige beeldscherm

Een beeldzegt meer dan duizend woorden!

Over Video Brochures

De Video Brochure is een combinatie van de bedrukte kaart en een hoogwaardige beeldscherm. Uw reclameboodschap wordt automatisch gestart, wanneer u de Video Brochure opent. Zo heeft uw boodschap extra impact en een hoge attentiewaarde bij de ontvanger.

Video Brochure formaten

Standaard leveren wij in A6, A5 en A4 formaat (staandend of liggend). Wij kunnen uiteraard ook uw gewenste formaat produceren. Zoals een presentatiedoos, videodisplay of videopocket , net zo groot als een visitekaartje. Een scale aan mogelijkheden.

Standaard

Alle Video Brochures met 5" en 7" beeldschermen zijn standaard in HD beeldschermen en met 3 knoppen (Play/Stop en Volume -/+) of voor meerdere filmpjes. Maximaal aantal knoppen zijn 10 stuks, echter afhankelijk van de grootte van brochure. Gratis USB kabel om op te laden en witte geschenkdoos.

Inbouw modules

Met de losse inbouw module kunt u zelf een video brochure en of een display maken. Afhankelijk van uw toepassing kunnen deze modules met meerdere knoppen aan de voorkant of aan de achterkant worden uitgerust.

Levertijd

De levertijd van de Video Brochures is ongeveer 16 werkdagen na goedkeuring van de orderbevestiging en de bruikbare artwork.

Welke grootte van de beeldscherm wilt u in uw Video Brochures?

Standaard leveren wij 5" en 7" in HD" beeldschermen

IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en inkijkhoek van 178 graden.
Met hoge resolutie van de HD beeldscherm, heeft u heldere en scherpe beeldweergave dan de standaard beeldscherm.

Aanvraag Video Brochure

Artikel
Artikel
Aantal
Artikel
Bedrukking
Bedrukking
Vul uw telefoonnummer in
Vul uw bedrijfsnaam in
Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in
Vul uw telefoonnummer in
Opmerkingen
Invalid Input

Projecten

Hieronder treft u een "klein" greep uit onze projecten. Er zijn tal van mogelijkheden, zoals uitsparing voor producten, extra knoppen voor meer presentaties, met hardcover, etc.. Ook nieuwsgierig over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Lage Ham 190-192
5102 AE Dongen
Nederland

Telefoon: +31 162 317 112
E-mail: info@pro-creative.nl


© 2009 - 2019. ProCreative. All Rights Reserved.